Toimitusehdot

 


Postitus

Postimyynnissä lähetämme paketteja ja kirjepaketteja Postin kautta sekä Matkahuollon kautta.Tilaukseen on ehdottomasti laitettava tilaajan puhelinnumero , koska saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestinä.Postiennakolla tilattuja Posterestante tilauksia emmme lähetä.

 

 

Toimitusaika varastotilanteesta riippuen on 2pv-1,5vkoa.

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan . Posti kuljettaa pakettisi lähimpään Postin toimipisteeseen, joka voi olla myös jokin em. kaupoista tai jokin muu liike.

Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. 

Tämän vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi matkapuhelinnumerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon pakettien Noutopistehausta.

 

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai postiennakolla. Tilaukset voidaan maksaa verkkopankissa , pankkikortilla,luottokortilla tai osamaksulla Klarna lasku ja KlarnaTili -palveluiden kautta.

Poikkeustapauksessa armyvaatteet.lahtinen laskulla jolloin omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle silloin kun kauppasumma on kokonaan maksettu.

 

Postiennakko:

Postiennakolla lähetämme Sinulle paketin, joka maksetaan Postin noutopisteeseen paketin noudon yhteydessä. Postiennakosta perimme lisäkuluja 4,20€. 

Noutamattomista ja lunastamattomista postiennakkolähetyksistä perimme todelliset postitus- ja käsittelykulut jotka ovat 20€/lähetys. 

Mikäli lähetys jää lunastamatta sinusta johtumattomista syistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi sähköpostitse, jukka.lahtinen@ppa.inet.fi

Ennakkomaksulla: 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Paytrail Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös Ennakkomaksu ,Klarna lasku ja KlarnaTili.

Osamaksu:

Klarna Tili -maksutavalla maksat  ostoksesi erissä sinulle sopivalla lyhennyserällä.
Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
Klarna Tilin kulut:
 

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 3,95
6kk 0% 19,00 3,95
12kk 0% 29,00 3,95
24kk 9,95% 29,00 3,95
36kk 9,95% 29,00 3,95
Tili 22% 22% 0,00 3,95

 

Muista lukea huolellisesti Klarna osamaksun tiliehdot

 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta.

Lasku

Klarna Lasku -maksutavalla saat 14 päivää maksuaikaa. Saat tilaamasi tuotteet kotiin ennen maksua. Voit muuttaa laskusi osamaksuksi maksamalla vähemmän kuin laskun loppusummaan on merkitty. Huomaa kuitenkin, että laskussa on mainittu minimisumma, joka täytyy maksaa.
Klarna Laskun ehdot

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Armyvaatteet.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.
Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Posti ja toimituskulut

Toimitus-ja käsittelykulut verkkomaksulla 5,80 €, postiennakolla 9.80€. Ulkomaille lähetettävistä tilauksista perimme myös todelliset toimitus- ja käsittelykulut.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14pv sen lunastamisesta. Palautettavan tuote tulee olla puhdas ja käyttämätön. Käytetyn armeijatavaran tapauksessa tuotteen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa.

Jos asiakas tilaa kooltaan epäsopivan tuotteen vaihto oikeaan kokoon on maksuton,myös tuotteen palautus on maksuton.

 

Mikäli palautat tuotteen, käytä Itellan asiakasnumeroamme joka 608503 Haminan Kangaspörssi Ky. Muulla tavoin palautettuja postilähetyksiä emme voi ottaa vastaan. 

 

armyvaatteet.fi

Y-tunnus:0630712-6

Toimisto: Väkäkuja 7, 49490 Neuvoton

Myyntivarasto: Haminan Kauppakeskus Itäväylä
Helsingintie 1 A, 49400 Hamina Sähköposti:jukka.lahtinen@haminetti.net tai rita.lahtinen@haminetti.net
Puhelin:  040-5401737, Jukka Lahtinen

TIETOSUOJA

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

armyvaatteet.lahtinen

Helsingintie 1

49460 Hamina

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Haminan Kangaspörssi Ky/Jukka Lahtinen

Helsingintie 1

49460 Hamina

Ly-tunnus 0630712-6

3. Rekisterin nimi

armyvaatteet.fi  verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittely

armyvaatteet.fi verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteyden ottoihin, ja markkinointiin .

5. Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaistamme tietoja:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

6. Tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi  armyvaatteet.fi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Ttietojen luovutukset ja tietojen siirtoa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ei tehdä

8. Asiakastietojen suojaaminen

armyvaatteet.fi verkkokaupan asiakastietojen tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu . Järjestelmään pääsy vaatiikäyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein . Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Asiakastiedot sijaitsevat lukitussa tilassa

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää  käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot . Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

 Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.