Toimitusehdot

 


Postitus

Postimyynnissä lähetämme paketteja ja kirjepaketteja Postin kautta sekä Matkahuollon kautta.Tilaukseen on ehdottomasti laitettava tilaajan puhelinnumero , koska saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestinä.Postiennakolla tilattuja Posterestante tilauksia emmme lähetä.

 

 

Toimitusaika varastotilanteesta riippuen on 2pv-1,5vkoa.

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan . Posti kuljettaa pakettisi lähimpään Postin toimipisteeseen, joka voi olla myös jokin em. kaupoista tai jokin muu liike.

Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. 

Tämän vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi matkapuhelinnumerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon pakettien Noutopistehausta.

 

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessäa. Tilaukset voidaan maksaa verkkopankissa , pankkikortilla,luottokortilla tai osamaksulla Collector laskulla tai osamaksulla.

Poikkeustapauksessa armyvaatteet.lahtinen laskulla jolloin omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle silloin kun kauppasumma on kokonaan maksettu.

 

 

Ennakkomaksulla: 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Pank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Paytrail Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös Armyvaatteet Ennakkomaksu josta sovitaan erikseen,Collector lasku ja osamaksu..

Collector lasku ja osamaksu.
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

       
       
       
       
       
       
       

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Armyvaatteet.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.
Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Posti ja toimituskulut

Toimitus-ja käsittelykulut verkkomaksulla 5,80 €, Ulkomaille lähetettävistä tilauksista perimme myös todelliset toimitus- ja käsittelykulut.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14pv sen lunastamisesta. Palautettavan tuote tulee olla puhdas ja käyttämätön. Käytetyn armeijatavaran tapauksessa tuotteen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa.

Jos asiakas tilaa kooltaan epäsopivan tuotteen vaihto oikeaan kokoon on maksuton,myös tuotteen palautus on maksuton.

 

Mikäli palautat tuotteen, käytä Itellan asiakasnumeroamme joka 608503 Haminan Kangaspörssi Ky. Muulla tavoin palautettuja postilähetyksiä emme voi ottaa vastaan. 

 

armyvaatteet.fi

Y-tunnus:0630712-6

Toimisto: Väkäkuja 7, 49490 Neuvoton

Myyntivarasto: Haminan Kauppakeskus Itäväylä
Helsingintie 1 A, 49400 Hamina Sähköposti:myynti@armyvaatteet.fi
Puhelin:  040-5401737, Jukka Lahtinen
 

Myyntivarastomme sijaitsee Kauppakeskus Itäväylässä,Haminassa
Helsingintie 1 49460 HaminaPuh: Jukka Lahtinen +358405401737
                

 


TIETOSUOJA

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

armyvaatteet.lahtinen

Helsingintie 1

49460 Hamina

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Haminan Kangaspörssi Ky/Jukka Lahtinen

Helsingintie 1

49460 Hamina

Ly-tunnus 0630712-6

3. Rekisterin nimi

armyvaatteet.fi  verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittely

armyvaatteet.fi verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteyden ottoihin, ja markkinointiin .

5. Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaistamme tietoja:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

6. Tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi  armyvaatteet.fi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Ttietojen luovutukset ja tietojen siirtoa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ei tehdä

8. Asiakastietojen suojaaminen

armyvaatteet.fi verkkokaupan asiakastietojen tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu . Järjestelmään pääsy vaatiikäyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein . Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Asiakastiedot sijaitsevat lukitussa tilassa

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää  käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot . Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

 Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.