Haix Tapio vaelluskengät

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 275,00 27500 309,00 € 30900
Maksa erissä alk. 11,46 € / kk.
Määrä: kpl
VAELLUSKENGÄT HAIX TAPIO
 

Haix Tapio on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen. Pohjan kuviointi on karkea ja pitää myös märässä ja kylmässä. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa. Se suojaa niin öljyltä kuin bensiiniltäkin.


Kengän vuori koostuu 4-kerroksisesta Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaasta. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Jalkineen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Ne ovat myös täysin konepestävät.


Haix Tapio on kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Kaikissa Haix-kengissä on puolen vuoden vedenpitävyys- ja yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Toimitusaika 2pv-1,5vko

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.