Savotta LJK Modulaaririnkka

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 530,00 699,00 €
Maksa erissä alk. 22,08 € / kk.
Määrä: kpl

 

Savotta LJK Modulaaririnkka

Tekniset tiedot:

Paino: n. 3,9 kg
Tilavuus: n. 80 l
Materiaali: PUR-polyamidi
Runko: DUR -alumiinia
Väri: oliivinvihreä
Avainlippu tuote

SAVOTTA-TAKUU:

Myönnämme tälle tuotteelle elinikäisen takuun mahdollisille valmistusvirheille.

 

Savotta Modulaari

- Savotta Modulaaririnkka on uudistettu versio Suomen puolustusvoimien laskuvarjojääkäreiden käyttämästä LJK -rinkkamallista. Modulaaririnkka on myös ollut Suomen puolustusvoimien rauhanturvaajien koekäytössä palvelusrinkkana. 
- Modulaaririnkan erikoisuuksiin lukeutuvat niin sanotut Molle-lenkit, joita rinkasta löytyy useita. 
- Rinkan erikoisuuksiin lukeutuu myös se, että käytetty rinkkakangas on infrasuojattu, jonka ansiosta Modulaaririnkka ei näy pimeännäkölaitteessa. Rinkassa on myös erilliset ulostuloaukot esimerkiksi mp3-soittimen kuulokkeiden johdoille.

- Rinkan kantojärjestelmä on säädettävissä erittäin kattavasti erilaisten ruumiinrakenteiden mukaan. Liivikannossa ja lantiovyössä on portaattomat säätömahdollisuudet ja lisäksi myös rinkan hartiaviilekkeiden leveyttä voidaan säätää. Modulaaririnkan liivikannon korkeutta voidaan myös säätää käyttäjän selän pituuden mukaan. Lantiovyöhön on myös lisätty erillinen alaselän pehmuste.
 
- Modulaaririnkassa on erityisvahvistettu runko, joka varmasti kestää aktiivisimmankin liikkujan käytössä. Lisäksi rinkka on yläkaareton, joka mahdollistaa paremman liikkumisen ääritilanteissa, kuten ryömittäessä. Yläkaari onkin jätetty pois ensisijaisesti Suomen puolustusvoimien tarpeiden vuoksi, sillä yläkaarellisen rinkan kanssa makuulta toimiminen olisi erittäin vaikeaa.

- Savotta Modulaaririnkan taskuvalikoimassa on todella kattava ja helposti muunneltavissa oleva.
- Rinkassa on neljä ulkotaskua, joista sivutaskut ovat irrotettavia. Irrotettavien sivutaskujen ansiosta rinkasta saa tehtyä erittäin kapean, joka helpottaa suuresti liikkumista kapeissa, ahtaissa ja vaativissa tiloissa. Rinkassa on myös kompressiosäätö, jolla saadaan helposti tiivistettyä tyhjä tila pois rinkan sisältä.
- Rinkan reppuosa on jaettavissa ylä- ja alaosaan välipohjalla, jolloin reppuosan sisällä säilytettävät tavarat on helppo pitää järjestyksessä ja alimpana olevien tavaroiden käsittely helpottuu.  
- Reppuosan sisällä on myös viisi pienempää taskua, joista neljä on sijoitettu alaosan vetoketjullisen sulkuläpän sisäpintaan. Näissä taskuissa onkin erittäin kätevä säilyttää tavaroita, joiden tulee olla helposti käden ulottuvilla. Lisäksi reppuosan sisällä on myös arvotavaratasku, jossa arvotavarat kulkevat helposti ja turvallisesti mukana.

- Savotta Modulaaririnkassa on käytetty kestäviä muovisolkia perinteisten metallisolkien sijaan. Muovisoljet ovat helppoja käyttää, nopeita ja vähintään yhtä kestäviä kuin metallisoljet.

- Rinkan sisäpintaan on lisätty huomattava määrä molle-lenkkejä, joihin on helppo sitoa varusteita tai vaikkapa lisätä ylimääräinen tasku, jos sille on tarvetta. Molle-lenkkien lisäksi rinkan etuosassa on myös työkalulenkit kirveiden, sahojen ja vasaroiden kuljetukseen.

- Rinkan päällisläpän korkeus on myös säädettävissä, joten myös kevyt ylipakkaaminen on mahdollista, vaikka Modulaaririnkassa ei yläkaarta olekkaan.

- Rinkan päällisläppä on valmistettu vettähylkivästä materiaalista, joten sateellakaan rinkan sisältö ei pääse kastumaan suoraan rinkan päältä.

- Savotta Modulaaririnkat valmistetaan Karstulan tehtaalla ja jokaisen rinkan alkuperä on jäljitettävissä aina yksittäiseen ompelijaan saakka.
 

Huom!Toistaiseksi loppu.Toimitus noin huhti/toukokuussa.

 

 

 

 

 

Huom..Tätä tuotetta ei toimiteta postiennakolla.

Toimitusaika 1vko-2vko
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.