Puolikenkä Airpover C1

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 179,00 17900
Maksa erissä alk. 8,95 € / kk.
Määrä: kpl
PUOLIKENKÄ AIRPOVER C1

Haixin huippumukava puolikenkä Airpower C1 soveltuu sekä siviili- että virkakäyttöön. Päälimateriaali hengittävää 1,8 - 2,0 mm vahvaa erikoismuokattua vesikestonahkaa. Jalkineessa on täysin vedenpitävä mutta hengittävä Gore-Tex 3-kerroslaminaatti, joten voit huoletta kävellä lätäköissä ja lumisohjossa ilman, että jalat kastuisivat. Anatomisesti muotoiltu konepestävä pohjallinen siirtää jalkahikeä alaspäin Texon-sisäpohjaan, joka varastoi sitä. Näin jalat pysyvät kuivempina. Myös märässä ja kylmässä erinomaisesti pitävä TPU-pohja Airpower C, jossa PU-iskunvaimennus ja itsepuhdistuva profiili. Ei mustaa, öljyn ja bensan kestävä, sekä antistaattinen.

Airpower C1:ssä on kiertojäykkä pohja, sekä Haix-AS-järjestelmä - integroitu jalkaholvin tuki - mikä antaa jalalle erittäin hyvän sivuttaistuen. AS-järjestelmä tarkoittaa, että itse jalkineen sisäpohja on anatomisesti muotoiltu, eikä muotoa ole tehty pelkästään pohjallisella, joka lässähtäisi muutamassa viikossa.

Varren reunukset on pehmustettu, joten hiertymiä ei pääse syntymään.

Airpower C1 on saatavana englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus suomalaisittain tiukka, joten valitse suoraan yhtä numeroa isompi koko kuin mihin olet kotimaisissa tottunut. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu.Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva. 

 


 

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.