HAIX Ranger GSG9-X maiharit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 299,00 29900
Maksa erissä alk. 12,46 € / kk.
Määrä: kpl
MAIHARI HAIX RANGER GSG9-X

Maihari Haix Ranger GSG9-X on kokonahkainen 2,0 - 2,2 mm vahvasta nahasta valmistettu vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -maihari, jossa on Vibram 016-pohja. Gore-Tex-4-kerroslaminaatti on kestävä, ja antaa suojaa myös kemikaaleja vastaan.

Antibakteerinen kosteutta johtava pohjallinen ei haise märkänäkään. Kevlar-naulaanastumissuoja on metalliton ja joustava. Pohja Vibram 016 pitää hyvin myös märällä ja kylmällä, ja on öljyn ja bensan kestävä sekä antistaattinen. Pohjassa on koko alueella hyvä eristys kylmää ja kuumaa vastaan. Pohja on erittäin hyvin rullaava, sekä kiertojäykkä antaen hyvän sivuttaistuen jalalle.

Haix-ilmajärjestelmä kuljettaa kosteutta pois jalkineesta pitäen jalan kuivempana. Näin Ranger GSG9-S soveltuu hyvin myös käyttöön, jossa ollaan osa ajasta sisällä.

Haix Smart Lacing -nauhoitus on helppokäyttöinen, ja se jakaa nauhoituksen kiristyksen tasaisesti. Kaikki nauhalenkit ovat suljettua mallia. Päälinahan Sun Reflect -käsittely heijastaa auringon valoa pois jalkineesta pitäen jalkineen viileämpänä. Kärjen ja kannan ylös vedetty kivirantti pidentää jalkineiden käyttöikää.

Jalkineen normitus: CE EN 20347:2012 O3 HRO HI CI WR FO SRA

Varren korkeus 18,5 cm.

Jalkineiden hoitoon valmistaja suosittelee Hey Impra Active Polish lankkia ja Hey Impra Leder nahan kyllästesprayta. Uutena jalkineille ei tarvitse tehdä mitään, sillä ne on tehtaalla käsitelty ja valmiit otettavaksi käyttöön.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, yhden vuoden vedenpitävyystakuu.

Toimitusaika 2pv-1,5vko

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.