Haix Airpower P6 Combat GTX , maihinnousukengät, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 209,00 20900 219,00 € 21900
Maksa erissä alk. 8,95 € / kk.
Määrä: kpl

 

 HAIX AIRPOVER P6 COMPAT GTX ,BLACK MAIHINNOUSUKENGÄT

Haixin kevytmaihari, jossa suurin osa nahasta on korvattu hyvin hengittävällä erikoiskestävällä kankaalla. Erona malliin P3 on se, että P6-mallissa on pohjan reunassa nahkaa, mikä tekee jalkineesta kestävämmän kuin malli P3, joka soveltuu vain asutuskeskuskäyttöön. Varsikengässä on vedenpitävä, 25 % normaalia Gore-Texiä hengittävämpi Gore XCR. Antistaattinen sekä öljyn ja bensan kestävä pohja Airpower P, joka ei mustaa. Integroitu jalkaholvin tuki ja kiertojäykkä pohja antavat hyvän sivuttaistuen jalalle. Haix ilmajärjestelmä kuljettaa kosteutta pois kengästä.

Kaikki nämä huippuominaisuudet sekä Haix-laatu tekevät Haix Airpower P6- jalkineista täydelliset maiharit vaativaan ammatti- ja siviilikäyttöön. 

Airpower P6 on saatavana englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus suomalaisittain tiukka, joten valitse suoraan yhtä numeroa isompi koko kuin mihin olet kotimaisissa tottunut. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu. Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

Toimitusaika 2pv-1,5vko

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.