Haix Pallas GTX

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 275,00 27500
Maksa erissä alk. 11,46 € / kk.
Määrä: kpl
Haix Pallas GTX on ainoastaan Suomen markkinoille tehty tavallista korkeavartisempi metsästys-/vaellusjalkine. Kengän päälimateriaali on tekstiilin ja Velour-nahan yhdistelmää. Vedenkestävä, hengittävä, urheilullinen, kevyt ja kestävä. Juoksukenkien teknologian ansiosta kenkä sopii erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että vapaa-aikaan. Kengässä on kolmikerroksinen Gore-Tex -kalvo, joka pitää jalat kuivina. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen tukee jalkaa ja vaimentaa iskuja. Nauhat pysyvät kiinni Smart Lacing -nauhoitussysteemin avulla samalla, kun nauhojen päät ovat niille tarkoitetussa taskussa. Käyttömukavuuden varmistavat iskuvaimennettu päkijä- ja kantapääosa.

Ulkomateriaali Velour nahka/tekstiili yhdistelmä. Sisävuori GORE-TEX® Paranneltu; vedenpitävä ja erittäin hengittävä. Hankausta kestävä vuori ja optimoitu ilmankierto, erityisesti joustavaan sisä- ja ulkokäyttöön. Pohjallinen Mukava, vaimentava ja kosteutta hylkivä. Erillinen kantapää muodostaa hyvän pehmustuksen ja jalkojen asettumisen.
Pohja Valmistettu kumista; öljy- ja lämmönkestävä sekä kylmää eristävä EN ISO 20347:2012. Ei mustaa. Itsestään puhdistuva. HAIX® Anti Slip Erinomainen pito eri maastoissa, myös kylmässä, johtuen ulkopohjan suunnittelusta ja erikoiskumin käytöstä. Välipohja Elastinen kaksikerroksinen PU-välipohja, kevyt, vaimennusvaikutus. Paino jakautuu tasaisesti välipohjan rakenteen ansiosta epätasaisessa maastossa. HAIX® Climate System HAIX® Climate system käyttää pumppausliikettä, joka sallii ilmankierron joka askeleella - lämmin ilma vapautuu Micro-Dry-vuorauksen kautta. Integroitu jalkaholvin tuki Tekee kengästä mukavan ja ergonomisen Muut Kevyt, kärjensuojaus, metalliton, antistaattinen, fast rope -yhteensopiva, pohjan pito erinomainen märissä ja kylmissä 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.