Haix P3 Kevytmaihari

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 169,00 179,00 €
Maksa erissä alk. 8,95 € / kk.
Määrä: kpl
HAIX P3 KEVYTMAIHARI

Haixin suosittu kevytmaihari, jossa myös varren alaosa on kangasta. Varsikenkä on erityisen hyvin hengittävä, ja siinä on 25 % tavanomaista Gore-Tex-kalvoa hengittävämpi, täysin vedenpitävä Gore XCR. Haix-AS-järjestelmä - integroitu jalkaholvin tuki ja pohjan hyvä kiertojäykkyys antavat hyvän sivuttaistuen jalalle. Jalkineen sisäpohja on muotoiltu jalan mukaisesti, eikä muotoilua ole tehty pelkästään pohjallisella, joka lässähtäisi parin viikon käytön jälkeen. Pohja Airpower P pitää hyvin myös märässä ja kylmässä, ja sen on antistaattinen sekä öljyn ja bensan kestävä, eikä mustaa.

Kaikki nämä huippuominaisuudet sekä Haix-laatu tekevät Haix Airpower P3- jalkineista täydelliset maiharit vaativaan ammatti- ja siviilikäyttöön. 

Airpower P3 on saatavana englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus on suomalaisittain tiukka, joten valitse yhtä numeroa suuremmat P3:t kuin mihin olet kotimaisissa tottunut. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu. Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

Toimitusaika 2pv-1,5vko

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.