Haix Black Eagle Athletic 2.0 VT Hight Sidezip ,Desert

Varastossa

Hinta: 229,00 22900
Maksa erissä alk. 9,54 € / kk.
Määrä: kpl

 

HAIX BLACK EAGLE ATHLETIC 20VT  11 HIGHT SIDEZIP,DESERT

Haix Black Eagle Athletic 11 High -malli on kevyt, korkeavartinen vetoketjullinen maihari. Ulkopinta rakentuu laadukkaasta nahka-kangas yhdistelmästä ja vuorimateriaali on hyvin hengittävää. Jalkineen ulkopohjan Anti-Slip-kuvioinnin ansiosta jalkine sopii moneen eri maastoon ja ilmastoon. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa.

 

 


Kengän varressa on Haixin oma Micro-Dry-ilmastointijärjestelmä, joka pitää jalan kuivana siirtämällä kosteutta ulos kengästä. Sisäpohjassa olevat Airflow-kanavat niinikään tukevat tätä järjestelmää eivätkä jalat pääse palelemaan. Antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Siinä on erityinen supinaatio- ja pronaatiotuki, joka maksimoi ja ohjaa jalan energiankäyttöä.
 

Patentoitu 2-vyöhykenauhoitus takaa nopean nauhojen säädön. Sivuvetoketjun ansiosta nauhoja ei tarvitse solmia joka kerta vaan kenkien pukeminen käy nopeasti ja vaivattomasti.


Kaikissa Haix-kengissä on yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Arvostele tämä tuote

01.03.2016 - Holle

Itsellä ja emännällä tämä talvi menty tälläisilla. Kesätesti tekemättä, mutta nyt jo molemmat todenneet parhaimmiksi jokakelin jalkineiksi. Istuu jalassa heti ekalla kerralla, ei hierrä, kevyt. Jos harkinnassa "perinteiset" vaelluskengät, niin jättäisin ne hyllyyn ja nämä alle.