Haix Airpover Combat GTX,Qoyote

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 229,00 22900 249,00 € 24900
Maksa erissä alk. 9,54 € / kk.
Määrä: kpl
HAIX AIRPOVER  COMBAT GTX QOYOTE 

Hiekanvärinen vedenpitävä Gore-Tex -maihari, jossa suurin osa nahasta on korvattu hyvin hengittävällä erikoiskestävällä kankaalla. Jalkineen erikoisrakenne estää hiekan pääsyn kankaan läpi Gore-Tex-kalvolle.

Kumi/PU-pohja Airpower P pitää hyvin myös märässä ja kylmässä, ja se on lämpöeristetty koko pohjan alueelta. Erittäin hyvin rullaava pohja. Haix-AS-järjestelmä - integroitu jalkaholvin tuki antaa hyvän sivuttaistuen jalalle. AS-järjestelmän pohjissa pohja on muotoiltu jalan mukaan, eikä muotoa ole tehty pelkästään pohjallisella, joka lässähtäisi muutaman viikon käytön jälkeen.

Anatomisesti muotoiltu, konepestävä pohjallinen, joka mee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Haix –ilmajärjestelmä, jossa Micro Dry –pehmuste varren yläosan sisäpuolella, kuljettaa jalkahikeä pois jalkineesta pitäen jalan kuivempana.

Airpower P9 Desert on lämpimään ja kuivaanilmastoon suunniteltu erikoisjalkine, joka on kevyt ja äärimmäisen mukava maihari ammatti- ja vapaa-ajankäyttöön. Erikoisominaisuutena mm. se, että hiekka ei pääse tunkeutumaan kangasosien läpi kalvoon asti.

Haix Airpower P9 Desert on suomalaisten rauhanturvaajien jalkine mm. Afganistanissa.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, yhden vuoden vedenpitävyystakuu. Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Väritön Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

Toimitusaika 2pv-1,5vko

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.