HAIX Black Eagle Tactical GTX 2.0, low

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 179,00 17900
Maksa erissä alk. 8,95 € / kk.
Määrä: kpl

Haix Tactical 2.0 low GTX -jalkineet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen vahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Pohjakuvioinnin ansiosta jalkine tarjoaa pitoa mudalla, lumella ja metsämaastossa sekä selviytyy niin jäisistä kuin öljyisistäkin pinnoista.


Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu kolmikerroksinen vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Siinä on erityinen supinaatio- ja pronaatiotuki, joka maksimoi ja ohjaa jalan energiankäyttöä. Pehmustettu päkijä- ja kantapääosa lisäävät käyttömukavuutta. Hyvän ilmanvaihtojärjestelmänsä ansiosta se sopii sisä- ja ulkotiloihin sekä vaihteleviin ilmastoihin.

 

Smart-Lace -nauhojen ansiosta kenkä on helppo ja nopea pukea jalkaan, eikä se tuo paineen tunnetta kiristäessä. Nauhat eivät aukea kesken urheilusuorituksen!

 

Haix jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

 

  • Kevyt
  • Antistaattinen
  • Metallivapaa


Koot: UK 3 - 15
         EU 35 - 51

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.