Haix Airpower Pro R kevytmaihari

Varastossa

Hinta: 199,00 19900 229,00 € 22900
Maksa erissä alk. 8,95 € / kk.
Määrä: kpl
HAIX AIRPOVER PRO KEVYTMAIHARI

Airpower Pro R on Suomen markkinoille suunniteltu kevytmaihari, joka on tarkoitettu ammatti- ja harrastekäyttöön. Päälimateriaali on vedenpitävää ja hengittävää Cordura-kangasta. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Se kestää kulutusta ja takaa SRC-pitoluokan ansiosta pidon myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää kuumutta, öljyä ja bensiiniä. Kärjessä on Ceram-X -suojaus, joka pidentää kengän käyttöikää.


Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu vedenpitävä ja hengittävä Gore XCR -kalvo. Fleece-vuori kestää hyvin hankausta. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pestävät, kuitukankaasta tehdyt pohjalliset imevät hyvin kosteutta. Haix AS System takaa jalalle optimaalista tukea ja hyvän iskunvaimennuksen. Kantapään ja jalkaholvin tuki turvaa jalkaa ja tilava varvasosa lisää liikelaajuutta. Lämmöneristyskykynsä ansiosta jalkine on ihanteellinen myös kylmällä säällä. Turvakärki on hyvin pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu


Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

 

  • Sopii suomalaiseen jalkaan,leveämpi lesti
  • Hengittävä
  • Erinomainen pito
 
Arvostele tämä tuote

15.05.2020 - Tyly

Hyvät kengät, olleet monissa Reservin harjoituksissa mukana, kun M05 ei vaan yksinkertaisesti satu lapaan; vaihdoin viime vuonna jopa uudet Sievit käytettyihin Jalaksiin joita niitäkin "ajanut sisään".
Pientä repeämää havaittavissa pohjan/jalkineen liitoksessa, ellei Suutari keksi keinoa niin ostan vastaavat ehdottomasti.